Home » el Club » PREGUNTES D'ÚS FREQÜENT PREGUNTES D'ÚS FREQÜENT

La quota inclou les activitats d'hivern de l'1 de desembre a l'últim dia del club d'esquí d'abril (pot variar depenent de la data de tancament de l'estació d'esquí). La tarifa inclou només les entrenaments, la llicència FAE i la quota de soci.
La quota no inclou activitats a l'estiu i les estatges d'esquí durant l'hivern o l'estiu.
Durant les vacances escolars transport es gratuït de dilluns a divendres. Les categories Pre-Pollets solament poden utilitzar el servei de transport si estan acompanyats per germans mes grans.
Les físics són durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre. Poden ser entre setmana o els caps de setmana segons el programa. Es poden participar categories U10 i superiors. La inscripció es requereix a través de l'oficina i un programa específic per a cada categoria es proporciona al moment de la inscripció. Tots els infants registrats per participar al mes de juliol podran assistir al juny (primavera) i la tardor (setembre, octubre, novembre). Els fisics de juliol té un cost de 35 euros / setmana, que inclou totes les activitats de 9 a 13 hores de dilluns a divendres i el transport cada dia.
Estatges d'esquí: aquests són al juny (categoria U10 i U12) i més tard a principis de novembre (categories U10, U12 i Infants Promoció). Un requisit per participar en aquestes activitats és l'assistència a tots als entrenaments físics al juliol i setembre/octubre. El cost de viatjar, entrenaments i desplaçaments d'entrenadors i nens és compartit entre els participants.
Físics a l'estiu: són al juny, al juliol
Físics al tardor: son al setembre, octubre i novembre
Hi ha un estatge de físics de 5 dies durant la primera setmana de setembre.
Cada categoria té un programa separat per activitats després de l'escola o els caps de setmana. Consulta al apartat de calendaris.
Al juliol, les activitats són de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00. Es proporciona un programa a tots els participants registrats. El cost és de 35 euros / setmana i inclou el transport.
La participació al juliol permet l'accés a totes les altres activitats durant la primavera i la tardor, sense cap cost.
El club te una Junta que estan sempre a la disposicio dels socis o podeu contactar amb Juliet. Ella esta disponible a Grau Roig els dies de esqui o es pot contactar amb el despatx de dilluns a divendres.
Els horaris són:
Pre-Pollets: 9h30 - 13h30;
U8: 9h00 - 13h30.

Totes les altres categories: 9h00 - 14h00

El nostre local es troba al Cubil, Sector Grau Roig, Grandvalira.