Home » Esquí de muntanya » LLICÈNCIA FEDERATIVA2019/20 LLICÈNCIA FEDERATIVA2019/20

Què és la llicència federativa?

La llicència federativa és un document d’identificació personal de l’esportista o aficionat d’activitats de muntanya que ofereix una cobertura en cas d’accident, proporciona avantatges en serveis (refugis, botigues de material tècnic) i facilita els tràmits davant dels professionals sanitaris i de seguretat (cossos de rescat, guies de muntanya, banders, agents forestals, etc).

Protecció de l'assegurança personal

El titular de la llicència federativa gaudeix de les cobertures d’una assegurança en cas d’accident. Les garanties cobertes inclouen la diferència de la cobertura de la CASS, les despeses de salvament, repatriació, etc.

A www.fam.ad podeu consultar la transcripció de la pòlissa amb el detall de totes les garanties, límits, exclusions, etc. També hi trobareu el procediment a seguir en cas de sinistre.

Nivell de cobertura

Podeu triar el nivell de cobertura de la llicència segons aquestes tres àrees geogràfiques que juntament amb l’edat del llicenciat determinaran el preu:

  • Andorra
  • Europa
  • Tot el Món

Competició

L’habilitació per la competició a nivell nacional o internacional no suposa cap despesa suplementària si se sol·licita al moment de l’alta o renovació. Només cal adjuntar un certificat mèdic oficial esportiu a la sol·licitud. Si durant l'any en curs demaneu un canvi de llicència estàndard a competició haureu d'abonar 5€ en concepte de duplicat de targeta.

Avantatges

La llicència també comporta avantatges en forma de descomptes, promocions especials en material tècnic a diversos establiments del Principat i en establiments concertats a l'estranger. Trobareu la informació a l’espai específic de la nostre web.

Requisits

Esser andorrà o resident degudament autoritzat, el que comporta estar afiliat a la Caixa Andorrana de Seguretat Social

Afiliar-se a un dels clubs de muntanya d’Andorra habilitats per la federació, en aquest cas: Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig.

Per la competició, un certificat mèdic oficial esportiu que indiqui l’activitat practicada.

Fer-me soci i federat

Cal omplir al formulari que et pots trobar en aquest apartat de la nostra pagina web.

Recorda que si fas competició cal adjuntar un certificat mèdic que indiqui l’activitat practicada.

Aquest formulari ens el podeu portar al despatx o enviar-lo per correu electrònic.

Conjuntament amb el certificat mèdic si voleu la llicència competitiva.