Que inclou la quota?

La quota inclou entrenaments pels dies del calendari de cada categoria hivern i estiu i Llicencia FAE (amb asseguranca).

 

Que no inclou la quota?

La quota no inclou per la categoria Juniors i Veterans la Llicencia FIS (per competir en curses internacionals).

 

Teniu un servei de transport a pistes?

Durant les vacances escolars transport es gratuït de dilluns a divendres. Les categories Pre-Pollets solament poden utilitzar el servei de transport si estan acompanyats per germans mes grans.

 

Pot participar el meu fill en els entrenaments fisics de hivern?

Tenim un programa de fisics per les categories U10, U12, U14, U16, Surf i Multi. Teniu un calendari amb horaris a la categoria corresponent. Es necessita fer una inscripcio al despatx del club.

 

Pot participar el meu fill en les activitats de €™estiu?

Tenim activitats programades per totes les categories exceptuant Pre-Pollets. Les activitats entre setmana i el cap de setmana durant els mesos de Juny, Juliol, Setembre, Octubre i Novembre estan inclosos en el preu de la quota. Estatges de esqui es cobren per separat i el preu depen dels costos de l' hotel, transport, forfets i despeses del entrenador.

 

Tinc dubtes, amb qui puc parlar?

El club te una Junta que estan sempre a la disposicio dels socis o podeu contactar amb Juliet. Ella esta disponible a Grau Roig els dies de esqui o es pot contactar amb el despatx de dilluns a divendres.

 

Quin son els horaris d’entrenament durant la temporada d’hivern?

Els horaris són: Pre-Pollets - 9h30 - 13h30;
U8 - 9h00 - 13h30.
Totes les altres categories: 9h00 - 14h00

 

On teniu al local del club a pistes?

El nostre local es troba al Cubil, Sector Grau Roig, Grandvalira.